Menu serwowane : 19:00-20:00
RYBA „Rolowany dorsz Skreii” z plastrami łososia, kawiorem, ukwaszoną śmietaną i assiette buraczanym
Krem z topinamburu z pianą grzybowa i prażonymi orzechami nerkowca
Polędwica cielęca z szynką parmeńską i musem grzybowym z gratin ziemniaczanym, kolorowymi marchewkami i kapustą pak choi
Menu Wegetariańskie
Terrina z zimowych warzyw z ukwaszoną śmietaną, assiette buraczanym i chrupiącymi liśćmi
Krem z topinamburu z pianą grzybowa i prażonymi orzechami nerkowca – PODANE W KOKILCE
Ziemniaczane gnochhi z truflami i kozim twarogiem w orzechowej emulsji z liśćmi rukoli
Bufet zimny i sałatkowy
- Pieczony rostbef z majonezem jalapeno i piklami
- Pasztet domowy z miodowo chrzanowym przysmakiem
- Rillettes z kaczki z marynowanymi owocami i musem malinowym
- Wędzony sum z azjatycką sałatką i sezamem
- Śledzik na śmietanie z piklowaną cebulką
- Quishe ze szpinakiem, orzechami i serem gorgonzola
- Buraczany humus z prażonym słonecznikiem i świeżymi ziołami
- Mini mozzarella z pomidorkami cherry i dressingiem balsamicznym
- Sałata „Cezar” z grillowanym kurczakiem, płatkami parmezanu i ziołowymi grzankami
- Bukiet sałat z warzywami zimowymi i sosem winegret
- Bukiet sałat z serem pleśniowym, gruszką marynowaną w occie i płatkami migdałów
Bufet deserowy
- kremowy sernik limonkowy
- korzenny torcik czekoladowy
- macaroniki waniliowe
- mus z owoców tropikalnych
- cynamonowa szarlotka na kruchym spodzie
- malinowe serce
Live cooking „Bufet włoski” 21:00 – 22:00
- cięte wędliny (szynka parmeńska, salami milano, salami picante, mortadella z pistacjami
- Makarony gotowane na żywo :
- Spaghetti z włoską kiełbaską „sallssicia”, pomidorkami i parmezanem
- Czarny makaron z owocami morza i chili
- Gnocchi bazyliowe z pesto i rukolą
- Risotto z grzybami i parmezanem
Bufet ciepły
- Pieczona wołowina na styl burgundzki z boczkiem
- Kaczka konfitowana z jabłkiem i żurawiną
- Dorsz w sosie winnym z pomidorkami
- Ravioli z ricottą i szpinakiem w maślanej emulsji
- Gotowane ziemniaki z koprem i masłem
- Grillowane warzywa z oliwą czosnkową i rozmarynem
Kociołek
- Gulasz węgierski z wędzoną papryką i kluskami